Hallå!!! Klicka och rösta...

Hallå!!! Klicka och rösta...
Rösta på den här bloggen genom att klicka på loggan.

måndag 31 maj 2010

Växeln hallå, hallå, hallå... koppla mig till grusgropen.

I dag hade en av lastbilarna som forslar bort sten fått med sig grannens telefonledning... synd... men det visade sig att det inte bara var de närmsta grannarna som blev utan telefon utan hela kvarteret blev telefonlöst... förhoppningsvis får de tillbaka telefonin under morgondagen.
Oups!!!
adacall callme

Jag hoppas verkligen att vi slipper liknande (eller värre) incidenter i framtiden. Det räcker gott och väl med att alla våra nya grannar är utan telefon (även om det - förhoppningsvis - bara gäller ett dygn) och att mamma och pappa fortfarande inte har vare sig VA eller el och dessutom är husvilla sedan många veckor tillbaka...

På tomten är det rena rama grusgropen nu, det dammar rejält och det känns bra att det sker nu och inte senare när alla är lediga och är hemma. Förhoppningsvis blir de klara under veckan med stora grävmaskinen.



Pappa har fått lite goda nyheter vad det gäller elkabeln som ju inte får ligga i rörgraven över vår tomt. Man får inte ha servitut på elen tydligen eftersom det är elbolaget som äger den. Pappa såg framför sig hur han skulle behöva gräva upp det lilla orörda som finns kvar av deras tomt för att lägga ner el-kabeln. I dag fick han dock klartecken att det går att lägga den i de rör han - förutseende nog - la ner för ett framtida bredband när han fixade till sin uppfart för några år sedan. Så hela tomten behöver inte grävas upp, det räckte med två mindre diken där Sollentuna Energi kan förlänga det befintliga röret.

Här har han börjat gräva, sen kallade han in Mårten och lillebror Johan till grävhjälp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...