Hallå!!! Klicka och rösta...

Hallå!!! Klicka och rösta...
Rösta på den här bloggen genom att klicka på loggan.

onsdag 21 juli 2010

leveransbesked och murade väggar

Vi har varit på semester i knappt två veckor. Innan vi åkte så hade inte bottenplattan gjutits ännu så vi var tvungna att svänga förbi tomten innan vi kom hem igår.

Så här stort är vårt hus just nu. Garageväggen och de bakre väggarna i souterräng-våningen är uppbyggda och gjutna. Grannarna berättade att den höga garageväggen hade rasat ett par gånger innan de hade gjutit den. De lätta frigolitblocken hade blåst ned... Men nu är det stabilt och stadigt.

Det blir en väldigt stor och hög garagevägg mot väster eftersom garaget är sänkt 90 cm. Det blir en fantastisk takhöjd där inne, 3,30 m. Kanske kan vi ha drive-in bio mot den vita väggen sen?



stödmur som följer bergets form.




Barnen passar på att springa runt på plattan.

Vi har också fått en definitiv leveransbekräftelse av huset från Trivselhus. Klockan 07:00 måndagen den 16 augusti (om 26 dagar alltså) kommer långtradaren med husblocken.

1 kommentar:

  1. Tack för dina gratualationer! Vilken slump att ni också var i Berg. Jag har haft lite problem med att komma in på er sida idag, men nu gick det bra. Vad långt ni har kommit men grunden nu.
    /Carin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...