Hallå!!! Klicka och rösta...

Hallå!!! Klicka och rösta...
Rösta på den här bloggen genom att klicka på loggan.

söndag 19 september 2010

första flyttlasset

I dag (efter att vi hade röstat) lånade vi en stor skåpbil och packade den full med kartonger, utemöbler och grejer från garaget och åkte till våra goda vänner Sandra och Anders med hela rasket.

De har ett enormt garage och en labyrintisk-källare som de låter oss ställa grejer i, något vi är otroligt tacksamma för.

Detta är vårt första "riktiga" flyttlass eftersom vi nu har sålt huset och vet att vi lämnar det den 1 november. Inför försäljningen packade vi nästan alla våra böcker och närapå hela kontoret - som nu är Folkes rum - och fyllde allt ledigt utrymme i mamma och pappas källare, så vi har ju, i ärlighetens namn, kört några flyttlass redan...


Här sitter vår lilla tuffing i framsätet på skåpbilen. Notera att Ester sitter på vänster sida... bilen är högerstyrd - kul och annorlunda att köra, mycket att tänka på när växelspaken sitter på vänster sida.

För att på ett smidigt sätt kunna förvara våra grejer i garaget så hjälptes vi först åt att städa ur och plocka i ordning efter Anders snickarbravader.

Före...

...under...

...inpackning....

...stolta grabbar efter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...