Hallå!!! Klicka och rösta...

Hallå!!! Klicka och rösta...
Rösta på den här bloggen genom att klicka på loggan.

onsdag 7 april 2010

kakel och klinker

I dag tog vi en tur till Kakelspecialisten och kollade på kakel och klinker. Vi blev vägledda av Carina. Shit vad det är svårt att föreställa sig hur det kommer bli sen - på riktigt - särskilt när vi bara har rummen på papper i skala 1:400 än så länge.

Till klinkergolvet i hallen valde vi en nästan svart platta, badrumsgolven blev också mörka (20x20) med lite skimmer/skugga mot brunt/blått (svårt att förklara), väggarna bli vita med en rand av samma platta som på golvet, fast mindre och en pärlemoskimrande mosaikrand på var sida i ytterkant bakom blandaren i duschen (så att det händer någonting). Golvet i groventrén och tvättstugan blir ljust.

Vi får se om vi håller med oss själva om dessa val nästa gång vi kommer till Kakelspecialisten och ser plattorna live igen...

4 kommentarer:

  1. Lite kul att ni också bor i Upplands Väsby och ska flytta till Sollentuna. Jag ser fram emot att flytta till Sollentuna enormt mycket. Vi brukar åka till Stinsen, Sollentuna centrum och slottsparken när vi åker förbi för att titta till huset. Allt ligger så nära och det är så vackra omgivningar. Jag antar att du är uppvuxen där.
    Kram
    Carin

    SvaraRadera
  2. Carin: ja, just det. Jag flyttar "hem" igen, min sambo är från Linköping ursprungligen också så det mesta "stämmer" :)

    SvaraRadera
  3. Åh, lyllos er som redan har valt! Jag tycker det är hur svårt som helst, även om jag har en idé om hur jag skulle vilja ha det. Det finns ju så mycket storlekar, yta, nyanser etc att välja på, så man blir nästan galen! :)

    Nåväl, kul att det rullar på för er nu och att ni börjar komma igång!

    Trevlig helg! /Emelie

    SvaraRadera
  4. Emelie: ja det är skitsvårt, och framförallt så är det så svårt och föreställa sig hur det blir i ett helt rum, när man har en eller några plattor bara framför sig.

    Vi får väl se om vi står fast vid våra val framöver eller om vi börjar om från början igen...

    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...