Hallå!!! Klicka och rösta...

Hallå!!! Klicka och rösta...
Rösta på den här bloggen genom att klicka på loggan.

fredag 23 april 2010

Läget under kontroll

I torsdags pratade jag med grund-Göran. Han hade precis fått entreprenadskontraktet från Trivselhus så han skulle skriva på det och åkte sen förbi och la det i vår brevlåda. Han hör av sig i början på veckan och meddelar när han kan börja. Han skulle även kontakta Nacka Utstakning AB och be dem sätta ut huset.

Eftersom vi ska spara alla stenarna från den befintliga stenmuren måste de läggas någonstans där de inte är i vägen. Grund-Göran kan bara lägga dem på ett ställe egentligen och det betyder att vi måste offra ett äppelträd, men det känns inte som en så stor katastrof eftersom vi har fem till. Vi kom också överens om att han får ta bort häcken i tomtgränsen, och i samband med att han murar grunden även gör de två murar som håller massor på plats. Vid groventrén och nedanför uterummet.

Jag ringde och pratade med Cajsa också för att bekräfta att vi tänkt rätt. Det är ju trots allt hon som har ritat tomten.

På tisdag kommer Andreas från EnergyDec och energideklarerar vår nuvarande hus inför försäljningen av det och idag fick vi även fakturan från Skånela Trädfällning. Grannyttrandet vi behövde för borrlovet är postat till Sollentuna Kommun.

Snart börjar det på riktigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...